Lamqta.comОвен  Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас.

...
Lamqta.comОвен  Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас.
Коментари Харесай

Рак: Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова...

Lamqta.com

Овен 
Днес Вашето въодушевление е явно за хората към Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя яд – несъмнено, в сдържана форма, без каквото и да било физическо влияние, в случай че това, несъмнено, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си, експанзия –това е, в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са непрекъснато положителни и благи! Ужасно! Така че направете потребна услуга на себе си и на индивида, с който непрекъснато се виждате: започнете да упражнявате. Това ще Ви бъде прекомерно потребно.  

 
Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи 

Близнаци
Днес би трябвало твърдо да помните, че сте виновни за оня, който сте опитомили. Нали когато сте се грижели за обичания човек, стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от в този момент? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, деликатни, и най-много - разбиращи колегата.

Рак
Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка ”.

Лъв
Не си заслужава през днешния ден да проверявате чувствата на своя обичан човек. Може да се увлечете и инцидентно да го обидите. Ако това въпреки всичко се случи, би трябвало да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята обич. Ще Ви простят, само че обидата ще остане.

Дева
Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване. 

Везни
През този ден се постарайте колкото може по-малко да обръщате внимание на странностите в държанието на своя обичан човек и си намерете някакъв отдушник, с цел да изпуснете парата. В противоположен случай рискувате да натрупате в себе си толкоз неспокойствие, че то рано или късно да изригне като вулкан.

Скорпион
Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети. 

Стрелец
Днес Стрелците са учудващо спокойни, сдържани и съществени. Това прави деня извънредно подобаващ за разнообразни действия, като можете да достигнете триумф на практика във всичко. Бъдете деликатни при общуването с обкръжаващите. От това, по какъв начин ще се реализира то през днешния ден, зависи прекомерно доста. Затова не е редно да си позволявате преднамерено да обиждате човек, като да вземем за пример демонстрирайки своето предимство. Постарайте се да си дадете успокоение, а по този начин по-лесно ще достигнете мечтаното.

Козирог
Успехът Ви през днешния ден напълно и изцяло ще зависи от Вашето омагьосване. Само с негова помощ ще може да получите от своята половинка това, което Ви душа желае. Логическите доводи и апелите за здрав разсъдък няма да заменят откровената и открита усмивка. Дори и не се надявайте на това!

Водолей
Днес ще влезете в безцелна дискусия с Вашия обичан човек, който, по общото мнение, няма да можете да оборите, колкото и да Ви се желае това. Просто ще ви се желае да жонглирате сдумите и да си ги трансферирате като топка. А и значимото е не успеха в разногласието, а самото присъединяване!

Риби
Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР